Restaurant de Waterman | Heeren van Werckendam
15675
page,page-id-15675,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-3.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Heeren van Werckendam

01_jar

Heeren van Werckendam

Heeren van Werckendam: intiem en stijlvol, met ‘slechts’ plaats voor veertig liefhebbers, die houden van puur genieten. U ervaart in de kelder bij de ‘Heeren’ de eeuwenoude getijdendelta in een intieme, stijlvolle ruimte. De ‘Heeren’ maakt deel uit van het door gasten zo gewaardeerde Restaurant De Waterman, dat al meer dan een decennium de titel ‘Parel van de Biesbosch’ draagt.

Spice
Een bezoek aan Heeren van Werckendam laat zich omschrijven als een grenzeloze gastronomische ontdekkingsreis. Een onderhuis vol verrassingen. Ontdek ons culinaire aanbod en geniet van de (smaak)beleving van diverse kleine grootheden.

Wine & Drinks
Heeren van Werckendam, een hotspot van Wine & Drinks, geselecteerde Gins, traditionele Rums, een late vintage Port. Dit alles vind je bij John in de bar. Hij mixt een cocktail Limon Fizz, Juice Royal of Triple Lemon. Of drink op het terras een ijskoud Heineken biertje. Sfeer is er altijd bij de ‘Heeren’.

cafe
dtrook

Hapjes HVW

drinks

Drinks HvW